Skulle behöva ut med Dipp men

Posted: 8th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

… det åskar ute. Och regnar. Tyvärr är jag rädd för åskan så jag är rädd att föra över min rädsla till Dipp som inte verkar bry sig så jättemycket. Jonas sov dåligt i natt så han sover fortfarande. Jag sitter med twitter, facebook och Sonata artica. Rockarna från Finland som är sjukt bra!!

Funderar dock på att byta nu till Benedictum eller Return. “bye bye Johnny bye bye” blev det.. 

Jag funderar på att äta lite frukost, sen ta tag i det vi skjutit upp för länge nu – slänga alla kartonger som står tomma, fixa ordning i det andra rummet så A kan sova där när han kommer och få lite ordning i stora garderoben. Allt för att glömma att det åskar.

Jag gillar verkligen inte det.. Livrädd att det ska börja blixtra.. Så jag bombar twitter med tråkiga tweets och väntar på bättre väder. Så är det. Men jag ska börja med att torka upp i köket och sätta fast tyget på Dipps soffa. Ett blårutigt tyg som en gång varit en gardin, men då det inte är min smak så är det bättre att det kan komma till användning så det inte bara blir liggande.

Men nu, ägg och kanelkaffe