Sleep mode in Viskafors

Jag lyckades somna om i morse, runt 5:30 och 7:10 ringde larmet och sa att det var dags att gå upp. Gjorde mig redo för dagen som jag sett fram emot länge för att Malin skulle berätta om hennes erfarenhet om DBT och hur hennes liv ser u idag.

Skulle ta 7:53-bussen för att hinna i tid, men väl på bussen visar det sig att jag har för lite pengar på kontantkortet så jag åkte med en hållplats sen fick jag gå av och gå hem.

Väl hemma la jag mig bredvid Jonas och somnade om och vaknade kl 10:00 och det känns nu hur skönt som helst!! Jag behövde sömnen efter en helt som gått i ett plus att jag var vaken i 3 timmar i natt.

Så, snart ska jag sätta mig för att läsa om att Hantera relationer  och kola igenom läxan vi hade över helgen. Fick även ringa återbud till antabusen.

Men jag ska ta det på onsdag så det är lugnt..  Annars funderar jag på en långpromenad med Dipp, genom skogen på Andra sidan Viskan och gå så jag kommer ut borta vid fotbollsplanen.

Ska även ringa sjukgymnasten om mina tider och berätta att jag kommer kunna träna enbart torsdagar och fredagar i och med att de stänger 16:30 och jag är inte hemma förrän 16:05 när jag går måndag till onsdag.

Så vi får se vad vi kommer överens om. Nå väl, jag ska även baka bröd hade jag tänk mig. Om inte Jonas gör det idag, men bröd ska bakas i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *