Jag vet inte vad jag ska säga om dagen. Mer än att ångesten har haft sina klor om mig och jag var nära att falla till den destruktiva banan. Men jag smakade bara lite, men jag inser att fallet var nära. Men jag höll mig på banan trots allt.

Tidigare tog jag dagsdosen av oxascand och kröp ner under täcket, men vaknade senare med ångest i alla fall, så denna dag har varit tuff. Kollade almanackan förut, jag skrev ju innan att alla möten börjar snart och jag insåg att i morgon är det dags. Då ska jag träffa arbetsterapeuten och vi ska fortsätta funktionsbedömningen och diskutera hur kedjetäcket fungerar för mig.

Jag älskar det, enda nackdelen är att det kan bli väldigt varmt, men annars tycker jag det har förbättrat min sömn och det fungerar oftast bra mot ångesten. Även om den inte tar bort ångesten som så, så lyckas jag ändå somna en liten stund. Jag vet inte hur länge jag sov innan men någon timme blev det nog.

Nu är klockan 21:09 och jag funderar på att snart krypa till sängs. Inte för tröttheten, men för ångesten. Kemisk sömn är dock inte lika bra som trötthetssömn. Så, det kanske är bättre att vänta. Någon timme. Men jag måste upp tidigt i morgon och åka med 11:23-bussen, ska vara på Solhem kl 13:00. Men nu ska jag nog ta fram mandalaboken och måla lite. Om jag hittar den… 

Jonas har nyss kommit in med Dipp och egentligen skulle hon behöva duscha, men vi orkar inte… Hon är dock inte direkt skitig, men hon har badat och luktar våt hund. Så hon får nog sin dusch i morgon och vi får då en renbäddad säng. Något som inte lockar mig ett dugg, men som kommer vara skönt att krypa ner i imorgon kväll.

  1. Jenny skriver:

    Vad är ett kedjetäcke? *nyfiken*