Snabbsummering av kvällen

3 poäng, 3 sköna poäng!! AIK tog dock ledningen efter 2 minuter och jag fattar fortfarande inte vad som hände i den stunden, men Claesson sköt in kvitteringen rätt fort. De övriga var Per Frick och Arber Zeneli.

Fotboll, Allsvenskan, Elfsborg - AIK

När 20 minuter hade spelats så hade det blivit 5 mål, sen blev det inga mer, men jag kan bara säga att dessa poäng känns extra sköna efter att ha sett andra halvlek då Elfsborg knappt fick låna bollen, det såg farligt ut många gånger men det gick vägen trots allt
Elfsborg vann med 3-2 och är serieledare igen efter att Malmö fick låna platsen i 24 timmar

Liten notis också, jag skulle ju möta en vän på “Brännan”, men hon var osäker på om hon skulle hinna – fick jag veta när jag satt på bussen in. Jag var dock välkommen till hennes vän där de var men jag var så sjukt taggad inför att få värma upp där, så jag gick dit själv.

Beställde en öl och hamnade bredvid 2 kvinnor och tjattrade lite där, sen gick vi alla i samlad trupp till arenan och där mötte jag upp Bror, men jag fixade “Brännan” på egen hand.

Så, jag är riktigt nöjd med dagen!! På alla sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *