Snart kör vi!!

15:54 går bussen till stan, då drar jag till “Brännan” och tar en öl med Anjelica och hennes sambo, sen är vi där tills det är dags att i samlad trupp gå till arenan och 18:30 startar matchen!!

Att vara med på uppvärmningen inför matcher har jag saknat, har ju inte varit på det sen jag flyttade hit, så det ska bli riktigt kul!! Bror vet inte om han följer med eller om han möter upp mig vid arenan.

Sen ska jag även träffa Kathe, vi har pratat mycket på facebook men jag har inte träffat henne för hon bor i Hjo, men idag ska vi träffas och det ska bli kul!!

Äntligen är fotbollssäsongen här igen!! Hockey i all ära och då Färjestad men fotboll har en annan typ av charm och jag längtar alltid mer efter fotbollen än hockeyn.

Sista matchen för säsongen och man står där på läktaren, man känner ett sånt vemod, vetskapen om hur länge det är kvar tills man får gå på match igen. Men nu ska vi vara smarta, vi ska spara pengar så gott vi kan så vi kan köpa årskort till nästa säsong.

Vi båda vill ha ett, det är bara så. Men, nu smiter jag! Hej så länge

IMAG1259

One thought on “Snart kör vi!!

  1. Härligt att du har ett sådant brinnande intresse för dessa sporter. Själv är jag helt bakom flötet när det gäller sport, men alla kan ju inte gilla samma saker. Vill pigga upp dig med en knäpp berättelse. Min pappa när han levde och satte sig till rätta framför TV:n för att se på någon film och det var exempelvis fotboll på TV och det drog ut på tiden, blev min pappa smått irriterad. Han sa: “Jag förstår mig inte på att vuxna karlar ska springa omkring på en gräsmatta och jaga en boll, varför inte ge dom var sin boll så dom kan vara sams.” Hans uppfattning allmänt om sport var att folk kunde bli smått galna och en del även bråkiga. Men som sagt, alla har vi våra olikheter och det är väl tur det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *