SOLSKEN!!!

Fint väder idag, lite blåsigt dock… Men det gjorde att jag fick tummen ur och gick på en promenad, hade bestämt var jag skulle gå, men vägen var kortare än jag trodde så jag blev lite besviken. Den var bara 3 km. Men på kartan som visades i Runtastic så visade Håkan min en annan väg som blir betydligt längre, så den ska jag ta någon dag.

Men eftersom jag vet hur jag funkar… Börjar jag med en Lång väg direkt, då tröttnar jag så jag ska fortsätta med den vägen jag gick idag ett tag till. Sen på fredag tänkte jag köpa träningsbyxor på Inter sport, har hittat ett par billiga på nätet. Inter sport i Gnesta ska dessutom lägga ner så de har 20-70% på allt så då kommer jag ännu billigare undan.

Jag har ju träningskläder, men de är fortfarande kvar i Viskafors och jag vet inte när vi ska åka dit och hämta resten, så fram till dess så behöver jag kläder. Kommer dock inte köpa nya skor, så de får vänta.

Sen har jag skrivit träningsschema igen, renskrivit bra. Jag SKA ju ta midnattsloppet i höst, så på deras hemsida står ett träningsschema under 10 veckor som kommer göra så man orkar tar hela rundan, men jag kommer inte börja träna 10 veckor innan utan jag kommer att börja så fort jag kan.

Målet är inte att springa hela rundan, även om det vore drömmen, men mitt mål är att ta mig runt under en timme. Hittade en gammal aktivitet på Runtastic då jag tog 9 km på 60 minuter och då gick jag bara, då borde jag klara milen på 60 minuter om jag varvar mellan att gå och springa. Måste tänka på Sofia också, vet inte riktigt på vilken nivå hennes mål ligger. Men jag ska träna efter det schemat i alla fall. Har även lagt in lite fysträning med armhävningar, plankan, sälen, chin-ups och lite sånt. Allt kan jag träna hemma.

Sen mer idag då, idag fick jag nog – avloppet måste rensas, började med att skruva bort den som ser ut som en kopp, men stoppet satt högre upp, så jag fick skruva bort se andra 2 rören. Jag har inget emot att rensa avlopp (bortsett från toan) men jag stoppar INTE upp mina fingrar utan handskar i den geggan, så jag fick ta en påse men tillslut insåg jag att det går inte. Tog då min tandborste. Hjälpte inte heller.
Mycket motvilligt så stoppade jag upp fingrarna, men jag fick inte ut något för det satt för högt upp.
Tänkte då på ett husmorsknep jag läste om häromdagen.
Så ner i köket och hämta vad jag behövde. Först ner med bakpulver, sen vinäger och på det nykokt vatten. Det fräste och bubblade ordentligt, men inte ens det funkade.
Så jag gav upp… Men jag försökte i alla fall.

 

Nu, galet trött, så jag ska lägga mig och vila en stund… Sen hoppas på fint väder i morgon också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *