Som en skänk från ovan

Jag fick ett sms som löd: “Hej! Jag kommer med nästa buss. Jag har lite mat med mig” Det var ord som värmde, så nu kan vi ha en god födelsedagsmiddag på onsdag. Och äta ris & korvstroganoff i morgon. Gott gott. Tusen tack till dig Irene!!

Jag ska kolla med frälsningsarmén också för att se om man kan få hjälp av dom också. Man vet inte förrän man försökt. Så nu känns det lite bättre i mitt sinne. Jag hoppas för allt i världen att det löser sig rent ekonomiskt snart, för jag orkar inte ha det så här varje månad… Men det är bara till att gilla läget antar jag.

Jag har nyss varit ute med Dipp och mer energi får man nog leta efter, så i morgon Måste vi ut i skogen och släppa henne så hon får springa, eller ta en långpromenad för hon behöver verkligen det. Hon fick en halvlång promenad tidigare så denna blev också halvlång, och det är väl typ…? 2 km eller så.. Får mäta någon dag.

Nu ska jag ta mig lite thé, sen är det snart dags för sängen.

One thought on “Som en skänk från ovan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *