Sommartorsdag

I skrivande stund vräker regnet ner och det ska kallas sommartorsdag. Vi ska åka in och kika lite, mingla bland folk och ev kolla på Brolle. Men innan det ska vi kika lite i affärerna som har öppet enda till kl 21 och staden fylls av folk. Kanske inte ikväll om vädret ska fortsätta så här, men man vet aldrig.

Tanken idag var att jag skulle städa köket, men jag har inte kommit så långt än så det får bli i morgon då det är i behov av en ordentlig städdag. Men återigen, dessa fläckar vi har i taket, jag förstår inte hur vi ska få bort dom och än mindre vad de kommer ifrån. Vad är det för något liksom? Det ser ut som enormt med stekflott, men i taket och dessutom rätt långt ifrån spisen.. 

Nå väl, nu ska jag ställa mig och stryka innan jag hoppar in i duschen och ska göra mig redo för staden

10 reaktion på “Sommartorsdag

 1. Lisa

  Ang fläckarna i taket, min spontana tanke var att det har ngt med färgen/underlaget i taket att göra. Gå och hör med….Nybergs färg eller vad de heter, Jonas vet, ligger efter järnvägen (från knalleland sett) upp mot Norrmalm. Kunde de hjälpa en förvirrad blondin kan de fixa allt!! 😉

  Svara
 2. M

  Ja detta väder. Jag börjar jobba halvdag på sön och sen helt på måndag. Kul att det har varit varannan dag regn då typ…tänkte på era matvanor eller vad man ska kalla det. Det finns ett fastethe på hälsokosten som man kan köra på i upp till 7 dgr. Det kanske vore ngt för att bryta vana… Fast nu kom jag påatt vi pratat om d förut… Ska själv köra på det snart… Ska på bröllop om 5 v och måste skärpa mig…Vill se någorlunda ut och då måste jag bryta vanan… Kram

  Svara
  1. Miss Manic Inläggsförfattare

   Fastethe har jag inte testat men ska nog göra det, det kan ju aldrig skada liksom. Sen skulle jag vilja ha en våg hemma så man kan väga sig, men jag har nog gått ner lite för jag märker hur kläderna sitter så det är skönt.
   Vad var det du jobbade med? Kommer inte ihåg…
   Kram

   Svara
 3. ninja

  kan det vara fukt/mögelfläckar?
  jag brukar få gul/bruna fläckar i badrummet och ibland i köket, fast de jag får går visserligen att tvätta bort nästan helt efter ett tag med skrubb.

  Svara
   1. ninja

    hör med bovärden vad som de kan göra? eller bidra med pengar så ni löser det själva?
    tänk om det är någon skit i byggnaden som gör att det blivit så?!
    skumt.

    kram

    Svara
    1. Miss Manic Inläggsförfattare

     Vi ska höra med dom, har tänkt det då vi vill måla om hela köket för det ser tragiskt ut just nu

     Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *