Sommartorsdag

Posted: 2nd augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

I skrivande stund vräker regnet ner och det ska kallas sommartorsdag. Vi ska åka in och kika lite, mingla bland folk och ev kolla på Brolle. Men innan det ska vi kika lite i affärerna som har öppet enda till kl 21 och staden fylls av folk. Kanske inte ikväll om vädret ska fortsätta så här, men man vet aldrig.

Tanken idag var att jag skulle städa köket, men jag har inte kommit så långt än så det får bli i morgon då det är i behov av en ordentlig städdag. Men återigen, dessa fläckar vi har i taket, jag förstår inte hur vi ska få bort dom och än mindre vad de kommer ifrån. Vad är det för något liksom? Det ser ut som enormt med stekflott, men i taket och dessutom rätt långt ifrån spisen.. 

Nå väl, nu ska jag ställa mig och stryka innan jag hoppar in i duschen och ska göra mig redo för staden

 1. Ingela skriver:

  Ville bara säga att jag är glad att det går så bra för dig, hemma igen. 🙂

 2. Lisa skriver:

  Ang fläckarna i taket, min spontana tanke var att det har ngt med färgen/underlaget i taket att göra. Gå och hör med….Nybergs färg eller vad de heter, Jonas vet, ligger efter järnvägen (från knalleland sett) upp mot Norrmalm. Kunde de hjälpa en förvirrad blondin kan de fixa allt!! 😉

 3. M skriver:

  Ja detta väder. Jag börjar jobba halvdag på sön och sen helt på måndag. Kul att det har varit varannan dag regn då typ…tänkte på era matvanor eller vad man ska kalla det. Det finns ett fastethe på hälsokosten som man kan köra på i upp till 7 dgr. Det kanske vore ngt för att bryta vana… Fast nu kom jag påatt vi pratat om d förut… Ska själv köra på det snart… Ska på bröllop om 5 v och måste skärpa mig…Vill se någorlunda ut och då måste jag bryta vanan… Kram

  • Miss Manic skriver:

   Fastethe har jag inte testat men ska nog göra det, det kan ju aldrig skada liksom. Sen skulle jag vilja ha en våg hemma så man kan väga sig, men jag har nog gått ner lite för jag märker hur kläderna sitter så det är skönt.
   Vad var det du jobbade med? Kommer inte ihåg…
   Kram

 4. ninja skriver:

  kan det vara fukt/mögelfläckar?
  jag brukar få gul/bruna fläckar i badrummet och ibland i köket, fast de jag får går visserligen att tvätta bort nästan helt efter ett tag med skrubb.