Sömn- och stresskolan

Posted: 14th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Idag kom brevet jag väntat på, att få börja i sömn- och stresskola. Den 22 augusti drar det igång och då ska vi lära oss att slappna av inför natten så sömnen blir lugn och rofylld. Som det är nu vaknar jag varje natt trots starka sömnmediciner.

Så detta ska bli skönt att få börja på. På internet kan man läsa detta om denna kurs:  

 Detta ska bli skönt, men nu fortsätter jag att vänta på standard DBT och jag vet att en grupp startar nästa onsdag men jag kom inte med i den, så nu vet man att det är lång kö till den. De sa ändå att jag skulle bli upprioriterad efter senast tiden på psyk och med mina självmordstankar, men jag får kanske vänta till våren då.

Vet inte hur ofta såna kurser startar. 

Nå väl, nu ska jag njuta av en kopp kaffe och ta en cigarett.

 1. Victoria skriver:

  Så skönt om du kan lära dig att sova bra! Sömnen är ju väldigt viktig för måendet. Är det öppenvårdspsykiatrin som har denna kurs, eller är det kommunen (eller nån annan?)

  Kram <3

  Ps. Hoppas att du får börja i DBT så snart som möjligt! *håller tummarna*

 2. maria skriver:

  Oj. Det var ord och inga visor på den sömnskolan….Intressant…Men dock kanske det kan bli tufft att sluta med kaffet/alkoholen och tobaken? Hoppas detta funkar på dig/er….Sömn är ju ändå A och O….

 3. Jenny skriver:

  Jag vaknar ju också även på starka sömnmediciner, minst en gång i timmen oftast. Det är någonting jag får leva med, enligt min läkare. Kul kul. Hoppas verkligen att den här kursen funkar för dig så att du får sova ordentligt. Det kan göra under för både kropp och själ. Kram på både dig och Jonas.

  • Miss Manic skriver:

   Nu är klockan 2 och jag vaknade nyss, somnade runt 22
   Så tröttsamt att vakna hela tiden… Pigg är jag också..