Starten på dagen

Bortsett från biverkningar i form av illamående så har dagen startat rätt okej. Så fort regnet stängdes av så smet jag och Dipp ut på en längre promenad, matte var snäll som lät hunden lukta och smaka på varje grässtrå.

När vi skulle hem så bestämde Dipp att vi skulle ta en längre promenad så det blev en lång backe och då öppnades himlen.Men , är man hundägare så spelar det ingen roll så hund fick fortsätta upptäcktsfärden med alla spännande grässtrån.

Jag gick mest och njöt, att titta på världens finaste och lyckligaste hund, det värmer gott i bröstet ska ni veta. När vi kom hem hade vi det mindre trevligt men det löste vi..

Bakom örat så hade hon en äcklig inkräktare i form av en fästing men att få henne att sitta still då är inte det lättaste, men när jag försökte så hittade jag en till, men den kröp bara på henne. Men, nu är båda borta.

Ska lära mig att komma ihåg att borsta henne ordentligt efter varje promenad. Hon har haft mer fästingar nu är under hela förra året. 6 stycken, dock så är det 3 som jag sett innan de bitit sig fast.

Har fästingmedel på apoteket som jag ska hämta ut, men det får vänta till den 18:e för nu har jag tyvärr inte råd. Så därför ska jag kolla henne extra noga efter varje promenad.

Sen någon dag då det är finare väder så ska jag ta ut Pepsi i sele, se hur hon reagerar. Gillar hon det så blir det också en rutin. Chips ska också följa med, men hon ligger mest och spanar.

Men men… nu minglar jag vidare. 

11168460_10152996147329580_5796051051085886315_n (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *