Svar från frågestunden

Vad har du för diagnoser? Borderline, Bipolär typ 2, PTSD, kronisk ångest säger de, ADD
Vad tror du framtiden kommer bli för dig? Oj, bra fråga.. Jag hoppas att jag kommer få må bra och känna mig stabil, orka vara social utan att bli sjukt trött efteråt.
Vad har du för drömmar? Att jag kan jobba, vet inte med vad jag vill dock. Vill jobba samtidigt som det skrämmer mig, jag vill bli fri från självskadorna och klara av PTSD-behandlingen. Jag vet att jag har en lång väg att vandra, men jag hoppas att jag klarar det
Vad äter du för mediciner (stående och vid behov)? Lyrica, Cymbalta, Concerta, Litium, Prpoavan och Imovane. Vid behov har jag Stesolid och Lergigan
Vill du ha fler djur? Ja, men då krävs ett litet hus i skogen typ 😉 Jag skulle vilja bo i ett litet hus och ha höns, någon tupp, kaniner, några får, kaniner och råttor.
Sen har jag väl en udda fråga, gillar ni pepsi, chips och dipp? Som mat och dryck då, inte era djurs namn 😛 Tanken slog mig med tanke på deras namn Grejen är att när jag och Bror träffades så hade han redan Dipp och Chips (Dipp hette Enya när han köpte henne), så när vi pratade om en katt till så valde vi att hålla oss till temat 🙂 Och ja, jag Älskar Chips (Grillchips) köper typ aldrig Dipp och till det så blir det Pepsi så ja, jag gillar det men avstår oftast från Dippen

2 thoughts on “Svar från frågestunden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *