Dagen böjar lida mot sitt slut, eller det är några timmar kvar, men om drygt en timme är det dags för kvällsmedicinen. Jag har tänkt mycket på det där med svartsjuka sen förra inlägget.. Jonas la ut den bilden på facebook och taggade mig i kommentaren, men han menade det inte som en pik mot mig, men jag tolkade det så. För jag kände igen mig.

Så fort hans mobil tänds pga inkommande meddelanden av något slag så gör jag allt för att titta bort, nästan att jag blundar så min “nyfikenhet” inte ska märkas. Ja, jag är lite svartsjuk, inte sjukligt dock, men det är mest för att jag är så rädd att Jonas ska hitta någon bättre, någon annan – vad som helst, eller bara tröttna på mig.

Så jag har inte riktigt kunnat slappna av med dom tankarna. Men som sagt, han sa att det inte var en pik mot mig, Han tycker inte att jag ifrågasätter sms eller liknande, men jag känner mig ändå så träffad, men det är väl för att jag vet hur jag känner och tänker när sms och mail dyker upp. Jag går inte in och snokar och tjuvläser, men nyfikenheten och oron i bröstet vaknar som fan.

Men, för att ha annat att tänka på så har jag äntligen fått tummen ur och städat skåp och kökslådor idag och det känns faktiskt skönt.. Så snart är köket riktigt fräscht igen. Skulle behöva tvätta gardinerna också för de är så fulla i katthår, men det kans räcka med att bara ta bort pälsen så är det okej igen.

Nu ska jag fixa lite kaffe och sen prata med Lisa på msn.