The black swan lives inside of me

Jag har en dag då jag bara känner mig ledsen. Ledsen och Ensam. Vill gråta till kudden blir våt av blodblandade tårar. Det är tungt, jag vet inte varför jag känner mig sån.

Jag har ingen att prata med, stjärnan Lennart jobbar dock men jag klarar inte att söka upp för att jag är ledsen utan att veta varför.
Allt vore så mycket enklare om man visste orsaken.

Men nu, tomheten, sorgen över att vara sjuk, ångesten som gör sig påmind, längtan efter kärleken… Sorgen över att inte kunna vara helt ärlig med sin situation, skammen som familjen troligen bär på – en psyksjuk dotter och syster.

Jag är övertygad om att de skäms, men de skulle aldrig erkänna det för mig. Sen den bristande kontakten, jag vågar ju knappt ringa. Jag ringer till min mamma.
Men sen går min gräns.

Nåväl. Idag suger livet och jag vet inte varför.
Jag vill bara gråta, men det kommer inga tårar. Det är stopp i systemet.

One thought on “The black swan lives inside of me

  1. jag är absolut säker på att ingen skäms över dig och att det faktum att du är sjuk. men jag har märkt att närstående har svårt att bemöta det, för genom t.ex. media får en ju en sådan förvriden syn på psykisk ohälsa.
    det är ju ingen frisk person som faktiskt vet vad det innebär, och jag tror att det skrämmer väldigt mycket. en vet inte vad en ska säga, göra… om en ens ska säga/göra någonting. de kanske väntar på att du ska ta första steget (och DET är svårt, det vet jag).

    men finaste älskade vän. tro inte att någon skäms över dig. <3 för OM någon skulle göra det, då är den personen bra mycket sjukare än vad du är! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *