This is my life

Ja, vad säger man. En helg i dimmans tecken. Ska fixa helgen tydligen och då blir det så här. (bild från google). På måndag blir jag uppringd från öppenvården, om de inte glömmer bort mig. Jag har inte allt för mycket förtroende för psyk just nu. 

Varför ska jag tvingas genomlida en helg när akutpsyk finns? Men, jag antar jag kommer åka in under helgen. Ringa åtminstone… Jag tillbringar dagarna med piller i magen och kedjetäcke över mig. Min tillflykt. Min trygghet. Så tacksam för att Jonas hjälper mig när psyk uppenbarligen inte gör det, men jag ska sova en stund nu, sen ringer jag in till akuten och ser vad de har att säga.

4 thoughts on “This is my life

  1. Men gumman då. Jag har inte varit inne och läst på några dagar, förlåt. Jag tycker att det är jättebra att du lyckades kanalisera ångesten till ilska och skriva till Patientnämnden och det, för det är FAN inte ok som de gör. Vadå “nej vi tänker inte hjälpa dig, din pojkvän får kolla att du inte självskadar eller överdosar”????? Jävla idioter. Det är sådana som de som gör att världen förlorar värdefulla människor som du i onödan. Jag hoppas att de någon gång förstår det. Stor kram på dig, jag sitter ofta på MSN sena kvällar och nätter. Det är bara att säga till om du behöver ett öra.

    • Jag har sett att du varit online, men jag har varit för feg för att börja prata :p Men jag ska ta tag i det ikväll. Jag har anmält till HSAN också för detta måste vidare… Jag funderade ett tag på media också när jag var som argast, men nu nöjer jag mig med detta.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *