Tidig morgon

frauenarzt_gynaekologe

Gick upp ovanligt tidigt, larmet ringde 06:30 för klockan 08:00 skulle jag vara hos gyn för att ta cellprov och diskutera p-piller. Hon visste inte om det var en bra kombination med mina övriga mediciner så hon skulle prata med läkaren och sen ringa mig.

Sen missade jag bussen som vanligt så jag gick runt lite och fotade parken och blommor, allt för att få tiden att gå. Sen när jag väl var hemma så bytte jag om och gick ut med Dipp, körde en massa sökövningar med henne men hon börjar bli för duktig så det blir till att gömma godisbitar i träd så hon även får hoppa lite.

Nu är det bara prat med Jackie, men jag funderar på att hitta på något, vet bara inte vad.. Röja i köket behövs och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar. Bror sover fortfarande så jag vill inte dammsuga än, fast han säger att jag kan göra det ändå så vi får se hur det blir.. Annars vet jag inte.. Mår inget bra, ångesten knackar på men jag försöker att inte släppa in den, men det går så där

2 thoughts on “Tidig morgon

    • Okej, hoppas det fungerar för mig, men är det dyrt? Jag trodde det gick under högkostnadsskyddet men tydligen inte 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *