Tidigare än tuppen

Klockan är 05:04 och jag sitter med dagens första kaffe. Jag har nu fått mina 8 timmars sömn så nu känner jag mig pigg och utvilad. Ångesten är långt borta och jag hoppas han stannar där. Gårdagen var verkligen elak. Men jag hoppas nu på en fin dag i lugnets tecken.

Jag la mig tidigt igår med massa olika mediciner i kroppen för att finna ett lugn och det lyckades, jag somnade och sov gott fram till nu. Dagen som kommer ska vi ta tag i hemmet lite, jag ska vika tvätt och köra en maskin sen är tvättkorgen tom så det kommer kännas skönt. Det var länge sen tvättkorgen var helt tom här hemma, men nu ska det bli så.

Taket ska jag sopa och dammsuga, det finns lite spindelväv i hörnen som jag vill ha bort, sen är det nog dags att putsa fönster här också. Jag hoppas jag kan städa på ett lugnt sätt och att det inte blir så maniskt som det lätt blir.. 

Nå väl, nu återstår frågan. Vad gör man när man vaknar så här tidigt? Jag kommer inte kunna göra något förrän om 3 timmar, kl 8 är väl okej att starta utan att väcka grannarna? Svår fråga det där. Kommer dock inte starta dammsugaren före kl 9 men det är många timmar och jag är piggelig just nu.

Men, jag får sitta på facebook och twitter för att prata runt lite med folk.

[och nej, jag tar inte mediciner i drogsyfte. Jag tar för att jag måste]

 

2 thoughts on “Tidigare än tuppen

    • Powerwalk lät bra, men utan Dipp, det blir svårt annars då hon ska stanna överallt. Jag saknar även ensamma promenader med musik i lurarna, kunna gå riktigt fort 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *