Tig

Posted: 23rd augusti 2012 by Miss Manic in ångest, bakslag

Tig. Tyst. Tystnad. Det är vad jag önskar. Inga pinsamma attacker i min hjärna. Ångesten har varit sån idag. Högljudd och skränig och jag var så klart glad över att träffa systerdottern, men ångesten var så hög att jag tillslut inte hörde vad hon sa. Men hon förstår. 

Ångest, luktar bränt sot. Aska. Död. Hur nu det luktar, men det är så jag tänker mig. Det börjar bli vidrigt. Jag har skakat av ångest i 3 dygn nu, är ständigt frånvarande. Jag borde nästan vänja mig. Jag tog 15 mg oxascand innan, men effekten uteblev som vanligt. Jag har fått sån bebisdos utskriven så den har inte hjälpt någonsin. Möjligen dämpat toppen, men inget mer.

Men. Nu är jag hemma och jag ska strax ta mina mediciner och sen lägga mig. Först på golvet och bara slappna av, kanske på spikmattan.. Jag är liksom spänd som en fiolsträng, man kan tro att nacken snart ska brista.. Just nu ber jag nästan om att ingen ska ringa mig för jag orkar inte hålla masken, hålla skenet uppe. Nu ska jag ta min avslappning. Varva ner. Koppla av 

  1. ninja skriver:

    och vad jag känner igen mig i dina ord.

  2. Jazzy skriver:

    Att inte 15 mg oxa räcker kan ju bero på att kroppen nu har vant sig vid den mängden, för så funkar det med benso & andra droger, man måste hela tiden höja dosen för att få önskad effekt. Du vet att jag kan det där eftersom jag har varit där själv, därför måste du försöka dra ner på benson, trots att det är svårt. När benson går ur kroppen så ökar ångesten, vilket gör att man vill ta mer. Till slut är man helt fast, för man orkar inte ta sig igenom ångesten utan.
    En dag bestämde jag mig för att sluta & då fick jag klara av ångesten, det finns ingen annan väg ut…