Tisdag – ny start

Somnade tidigt igår och sov till och från under natten. Vaknade dock vid 7:30 efter en ångestlik mardröm och efter det var dagsformen ett faktum. Det börjar dock lägga sig nu. Ska till stan sen för läkaren har Äntligen skrivit ut mer oxascand, men den läkaren har Sänkt min redan låga dos. Förut fick jag ta 1-3 tabletter (5 mg) vid behov. Nu får jag bara ta 1 tablett v.b

Nu är klockan 10:07 och jag tjattrar med Jackie på msn och kollar facebook och nyheter. Läste att Michael Clark Duncan har dött. Tragiskt vid en så låg ålder och med en så bra skådespelare. Jag jag tänker på honom så ser jag honom med den lilla musen i hand.

Den gröna milen är i särklass världens bästa film!! Den och The crow! Men, måste se dom filmerna snart. The crow måste jag vänta lite till med för det är min höstfilm. En regnig höstkväll ska den ses. Gärna Halloween… 

Men nu, ska snart ta damen, men nu sover hon så hon väntar snällt lite till. 

2 thoughts on “Tisdag – ny start

    • Det är bara första som är bra. De andra har jag dock inte gett en ärlig chans, men första ÄLSKAR jag!!! Den är fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *