Tisdagen den 20 november

God morgon alla vackra!! Klockan är 07:54 och jag har varit vaken i kanske 20 minuter. Sovit riktigt gott hela natten!! Eller, jag vaknade vid 4 men tittade bara på klockan och somnade om direkt.

Då jag kom upp så var Jonas redan uppe och nu kollar han (jag lyssnar) på nyhetsmorgon och jag ska strax äta frukost och då blir det risgrynsgröt!! Ska bli gott hoppas jag. Det brukar vara det..

Jag mår bra, men vågar inte skriva ut för mycket positivt för då tänker jag att det kommer att vända – lite som “straff” för att jag är positiv och mår bra. Sån är jag ibland… 

Som exempel, igår gav Michael mig ångest då han frågade om jag använt min spypåse som jag alltid bär med mig, jag försökte slingra mig undan för att slippa svara att jag aldrig använt den. Men han gav sig liksom inte. Jag var tvungen att säga “nej, jag har aldrig använt den”. Det blev riktigt jobbigt och det vet han att jag tycker… 

Det är samma sak om jag skriver på facebook eller twitter att jag mår bra… Skulle jag bli sjuk så är det som straff för att jag sagt att jag mår bra.. Det är som att jag inte Får må bra. Allt sånt ska bestraffas…

Hur som, idag ska jag till soc på möte.. Sen möter Jonas upp mig för vi ska handla innan jag får åka hem. Men nu ska jag äta och ta mediciner! 

2 thoughts on “Tisdagen den 20 november

 1. Hoppas du mår lika bra idag!

  Jag kan också känna av den där “straffkänslan” ibland, men det är ju så att allting pendlar upp och ner, det handlar inte om något straff.

  Så försök njuta när du mår bra, och försök att hålla fast i och minnas den känslan. För det är ju ett bevis på att du faktiskt KAN må bra!

  Kram på dig!

  • Dagen började bra, men nu är jag bara på taskigt humör och en släng av ångest. Man kan visst inte få allt :p

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *