Trädslaktaren

Dipp älskar att slakta träd, det gör nog de flesta hundar visserligen, men detta träd är markerat med rött där toppen en gång var, så då var det 3-4 meter högt, nu är det max 1 meter och den förändringen skedde på max 45 minuter.

toppen

Jag skulle egentligen bara ut på en sista snabbrunda, men ja – vi var väl ute i 1 timme eller så.. så nu har vi en hund som är rätt trött, hon har slitit träd i stycken, detta “träd” plus en tjock gren från ett annat träd. Sen gräva emellanåt.. Så “mannen med den svarta hatten” gjorde oss sällskap, men jag gick ändå inte hem. Jag stod emot.

Känner mig rätt nöjd, jag, mörker, ensamhet och ångest. Men jag stannade! Inte illa. Tog pulsen när jag satt där bara för att det vore kul att se och den stannade på 91 slag/minut. 

Men, jag stannade!! Det är väl ändå ett stort steg i rätt riktning, tycker jag i alla fall. Men, det kanske inte alls skulle fungera i morgon. Men, det gick ikväll och det är jag nöjd över. 

Så, det ska jag fira genom en film och sen somna tidigt. 

6 thoughts on “Trädslaktaren

    • Var då mest otäckt, var läskigt att stanna kvar men samtidigt så var jag rädd för att gå, så jag satt och tittade mot vår “hemliga” stig för att hålla koll på om någon skulle komma. Sen kändes det som att “Mannen med den svarta hatten” var fysiskt närvarande.
      Men så försökte jag tänka att om någon skulle komma så skulle Dipp skydda mig.

    • Ja, tack! Det kändes konstigt men bra, mycket var också för jag inte vågade mig ut ur mitt lilla gömsle, men ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *