Trött som tusan

Kvällen är tidig och jag mår inte alls bra, det är för mycket runt omkring och jag  orkar inte. Så, nu är klockan 20:31 och jag tänker lägga mig nu, kommer dock vakna tidigt, men hellre det för jag klarar inte att hålla mig vaken längre. Jag ska ta mina sömnisar nu och något ångestdämpande, för det behöver jag.

Jag börjar själv falla fritt och det gör mig rädd. Inget annat än rädd. och trött. Jag är så trött på ångest.. så sjukt trött.

Jonas sover redan framför Simpsons så jag ska sänka ljudet och sen krypa till sängs.

Om Miss Manic

Fru, matte, Dotter. Syster . Vän IF Elfsborg & Färjestad BK Det är jag
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trött som tusan

  1. maria skriver:

    Tack….Obehagligt när minnet sviker än….fast är väl stressrelaterat…..Hoppas du sover gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *