Tröttheten kommer smygande

Klockan är bara barnet. 20:47 står den på i detta nu och jag funderar på att snart gå och lägga mig för natten. Tystnaden hemma är total och det känns konstigt, men rätt skönt. Vi har annars alltid musik på. 

Jag funderar på att tända en rökelse – kanel och tända lite värmeljus. Det är kvällsmys på hög nivå. Vi har nyss ätit och det blev jordens allblandning; vita bönor i tomatsås, syltlök, creme fraishe och riven ost. Men tro mig, det funkade.. haha…

Kvällen innebär nu frid. Jag känner mig lugn och avslappnad. Ångesten ligger nu på hatthyllan där han hör hemma.. Hoppas han stannar där länge nu bara. Jag vill helst inte bli attackerad när jag ska ut i morgon. Ångestskola, eller det är bara introduktion men det är viktigt. Jag undrar vad jag missade i måndags, men jag hoppas inte det var något kul.

Vi ska nu testa olika grupper att pyssla med sen och det är musik, bild och form, dans och såna saker.. Sist lagade vi mat och det blev grönsakssoppa och äppelkaka. 

Hur som. Nu ska jag ta och tömma diskmaskinen och plocka in nytt och sen blir kvällen lugn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *