två hål i armen och en mycket trött Maria

Då var man äntligen hemma igen, jag åkte 9:53 och nu är klockan 17:28 så jag är sjukt trött. Dagen har varit med mycket tunga känslor, nervositet, depression, oro, ångest och rädsla. Allt började på morgonen och när jag satt i bussen så ringde jag Solhem i hopp om att få prata med någon sköterska, men ingen svarade de 5 gånger jag ringde.

Tryckte på stoppknappen vid 2 tillfällen, men gick aldrig av! Hon Michael pratade vi mycket om barndomen och sen om ett schema jag ska fylla i, så jag kan se om jag kan få fasta rutiner. Efter det gick jag till Annelundsparken och passade på att plocka en cach när jag ändå var i farten.. Sen drog jag till stan i väntan på Jonas, men han var helt slut så han stannade hemma så jag drog till sjukhuset för att komma till hud.

Där sa de direkt att jag ska sluta med minipiller och att det troligen beror på någon medicin, så hon skulle skicka en kopia till läkarna på Solhem och dit ska jag den 11 juni. Sen var det provtagning och det blev 2 st 4 mm breda och 5 mm djupa hål i armen, blodprov och sen skulle de ta urinprov, men det gick verkligen inte. Jag minglade runt på sjukhuset och gick tillbaka senare, men inget hände då heller.

Nu är jag alltså hemma igen och nu ska jag lägga mig på soffan en stund för jag är helt färdig. Ni som jobbar heltid, hur Orkar ni?

3 thoughts on “två hål i armen och en mycket trött Maria

  • De bör hitta svar, om inte i blodproven så i hudproverna.. Jag hatar verkligen detta kan jag lov

   Hoppas du har det bra, jag är så dålig på att kommentera din blogg, men jag ska bättra mig <3

   • hehe det förstår jag verkligen. tusen stora utslag är inte kul.

    fick en väldans allergisk reaktion för flera år sedan av lamectal. låg inlagd då och fick snabbt motmediciner. och då visste de med en ggn att det var just den medicinen.
    inte den där ovissheten du går runt i.
    usch.

    har det rätt gött, morgonkaffe och regn utomhus som friskar upp luften från att vara tung och pollenfylld. hoppas du har en fin morgon!
    äsch, man gör det bara när man har lust och ork =)

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *