Typ – galna djur

Aktiv natt och morgon. Djur som flippar. Katt tuggar på täcket, på mina fötter, hoppar ner från höga möbler så det dundrar i golvet, upp i sängen, klor i rumpan, hund som gick upp och väl tillbaka så visar det sig att hon rensat kattlådan och vill självklart pussa mig i hela ansiktet, Sveriges alla fåglar skriker (utom koltrasten för den sjunger).
Stänger fönstret och inser att det är en bastu som vi ställt sängen i.

Kedjetäcket är för varmt och jag tar av det, men jag kan inte sova utan det.
Sen gav jag upp, sätter mig i köket, då kommer Pepsi in, baklänges med min fleecetröja och bh i munnen.
Lite senare kommer Dipp, uttråkad men trött, nosar på pizzakartongerna, slänger ner dom på golvet, tar sen den ena i munnen och går till vardagsrummet.

Så nej, jag har inte haft tid eller möjlighet att sova i natt.
Igår förresten, Pepsi lyckades ta sig upp på hyllan på bilden och knuffade ner böcker på golvet.

IMAG1385

Det är bara Chips som beter sig normalt. Nu är förvisso Pepsi fortfarande en ungkatt så hon kommer bli lugnare. Kanske redan efter kastreringen.

Men hon kan vara söt också, ni vet så man smälter av att titta på hennes små egenheter. Igår så kom hon upp i sängen och vi låg typ sked, så kom Dipp och ville vara med, men hon var lite väl på, så Pepsi fräste ifrån.
Då gick Dipp längre ner i sängen, då sträcker Pepsi ut sin tass så långt som det gick, för hennes tass skulle ligga tätt intill Dipps tass. Så tvättar hon tassarna på Dipp ibland.

Chips försöker hon leka med, men det funkar inte alltid, men hon och Dipp leker ofta och fint. Blir Dipp för bufflig så säger Pepsi ifrån. 

2 thoughts on “Typ – galna djur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *