Uppe tidigt och prat om roliga saker

Vaknade för en timma sen, Dipp hade något Väldigt intressant att berättade, så hon gick runt och skällde oroligt. Tror det var tidningen som kom. Men, jag gick upp då och laddade kaffebryggaren så den skulle vara klar när Jonas kom upp. Och strax efter det så vaknade han, så nu sitter vi här, snusar och dricker kaffe.

Jag pratar med Jackie och vi pratar om sex av alla ämnen. Det är intressanta saker.. Sen pratar vi om hennes galna katt Selma… Jackie skrev en rolig status härom dagen “Snabbt som fasen hoppar Selma upp på skrivbordet, greppar tag i en kaktus med munnen, drar upp den ur krukan och springer därifrån med den i munnen. 

SKA katter göra så?!”” Så ja, den katten är galen!! Smått galen.. Men så fin… Så otroligt himla vacker!! Titta här

Den vita är Selma och det svarta heter Siri, men jag är ju barnsligt förtjust i vita katter..
Nå väl. Nu är klockan 05:15 och det är snart dags att klä på dig för att gå ut på PW. Det blir en tidig promenad idag har vi bestämt.

Sen blir det en lugn dag, Jonas ska iväg på dagen, sen ikväll ska vi till gymmet i stan för att gå på Introduktionspass, där ska vi gå igenom alla maskiner. Ska bli intressant, för jag vill lära mig mer maskiner än de jag kör.

Men, nu ska jag snoka vidare på nätet.. Kolla läget, om något har hänt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *