Ur form

Dagen har varit fin, kallt men soligt! Jag har dock inte mått bra alls, men det gör jag Aldrig om jag inte sover ordentligt. Helgen har ju inte varit med mycket sömn direkt. Jag är ju så van att sova en timme på dagen.

Men nu har jag i helgen haft sån halsbränna och nu har jag riktigt ont i nacke och huvud plus att jag mår illa.. Lite ångestkänslor men ändå hanterbart. I natt hoppas jag på ordentlig sömn i natt då jag ska upp i morgon vid 6:30

Illamåendet har jag dragits med länge och jag fattar fasen inte varför.. Det vägrar att släppa och jag funderar på att söka till nån läkare för jag får så här lite titt som tätt men jag vet aldrig vad det beror på. Jag känner mig hungrig men kan inte äta.. Men nu har vi allévosoppor hemma, så jag får ta det så jag får i mig näring i alla fall.

Jag vet inte om det kan bero på magkatarr eller vad det kan vara (nej, jag är inte gravid).. Men det gör mig galen! Jag känner ju hunger, men kan inte äta när det blir så här, jag tvingar mig men det enda jag vill ha är riskakor med smör på. Sist detta hände så gick jag iofs ner mycket i vikt men jag vill hellre gå ner och må bra samtidigt.

Inte ha samma sak som då. Jag vägrar, men vad kan jag göra? Sen börjar jag dala i psyket, skulle vilja ha en liten vit nu, men de är slut så det blir theralen och hoppas på någon form av under. Jag försöker se det lite positivt då jag i alla fall fått må bra nästan en månad!!! Underbart! hade dock hoppats att det kunde vara längre.

Jag tror det skulle bli bättre på ett sätt om jag hade en kurator att prata med, som kan ta min ångest. Michael kan ju inte riktigt ta i det känns det som. Jag vill kunna säga att han är bra, men det beror helt på vad man pratar om. Som det är nu så håller jag allt för mycket för mig själv just för att han brukar svara att Jag är ju ingen terapeut!

Men det är vad jag behöver, jag måste kunna öppna mig… men men….

Dagarna blir grå och lusten ligger på noll.. Jag är dock glad att jag klarade helgen med god min. Men det var tufft!! Hur som, nu ska jag ta medicin och en cigarett, sen är det snart sängen

2 thoughts on “Ur form

 1. de bilder du tar där över viskan i kombo med järnvägen är helt underbara ^^

  blir rubbad jag med om jag inte sover, eller sover tillräckligt. kraschar ofta då.
  hoppas du kan vända på det hela snabbt, att dräparångest ger sig. kan det vara ångesten plus uppvarvning plus sömnbrist som gör dig illamående?

  kramar

  • Det kan vara som du säger, får se om allt lägger sig idag för i natt har jag sovit gott med endast ett uppvaknande och då var jag vaken i kanske 10 minuter.

   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *