Usel dag

Posted: 22nd augusti 2012 by Miss Manic in ångest, bakslag

Hela dagen har gått i ångest och orons tecken.. Har bara sett svart, svart, svart… Jag pratade med Jonas om svartsjuketankarna jag fick igår och vi pratade lite om det så nu hoppas jag att jag släppa det. Jag vill poängtera att jag inte snokade på vad han gjorde med sin mobil.. Jag bara vände blicken fel i fel tillfälle. 

Jag fattar ju att han ska få ha kontakt med kvinnor och att jag inte ska reagera så här. Jag kan ibland störa mig på att han kallar tjejer på facebook för babe, men det är så han gör och jag börjar vänja mig. Så nu sticker det inte lika hårt.

Men, jag måste skärpa mig.- det är ohållbart att känna så här. Det blir jobbigt för oss båda. Jag har nog aldrig varit så svartsjuk som jag är nu, men jag har aldrig älskat så hårt som jag gör nu. Jag är livrädd att förlora honom!! Jag tror att det har med det att göra, men jag vet inte.

Men dagen har inte bara haft med det att göra.. Jag vet inte vad som löste ut panikångesten, men när jag inte hittade mina oxascand så bröt jag ihop. Jag tog en på 5 mg men jag har [läs: hade] en burk i väskan med 5 tabletter i, men jag måste ha tappat den ute. Jag letade i alla mina väskor men nej, ingen burk. Då föll jag ihop på hallgolvet och grät en skvätt innan jag förflyttade mig till sängen och där bröt allt totalt.

Just nu känner jag mig fortfarande helt låg och mör trots att det gått flera timmar och gråten är nära hela tiden. Jag önskar nu bara att den här dagen kan ta slut och att morgondagen blir bättre.

Då ska jag på möte med soc och det skrämmer mig lika mycket varje gång, fråga mig inte varför – jag ska ju bara lämna in några papper. Jag ska bl lämna in sjukintyg, men läkaren träffade jag i början på juli och han sjukskrev mig bara till sista augusti så jag måste till läkaren Igen… Blir så trött på detta eviga spring.

Men, nu ska jag ta lite mer kaffe och en cigarett.