Vad hände?

Jag, Maria som normalt sett har en grym förföljelsemani, vågar knappt titta på en skog om jag är ensam. Men idag, vi hade bestämt att vi skulle gå till skogen, sen ville Jonas mamma att vi skulle handla åt henne, men Jonas fick åka ensam eftersom vi bara har ett busskort.

1939498_10152156306034580_4145463870792201902_n

Men jag ville ändå till vårat smultronställe så jag bestämde mig för att gå dit ändå, och jag klarade det!! Vi gick lite vilse, men vi kom dit vi skulle ändå. Jag tänkte släppa henne där för hon vill bada och stöka runt i vattnet, men när vi kom fram så rök det från grillen så någon hade varit där rätt nyligen.

Men jag tänkte att om jag väntar tills röken är ordentligt släckt så går det att släppa henne, men så såg jag att ett andpar häckade typ 3 meter från bryggan, så Dipp fick rusa runt med kopplet på.

Änderna var inte särskilt rädda, de var snarare väldigt nyfikna. Men, vi var kvar där i typ 1½ timme, bara Dipp och jag. När vi vände hemåt så började det både regna och blåsa rätt bra.

Men på ett ställe där jag hade uppsikt åt alla håll så släppte jag henne så hon fick rusa av sig. Men hon var mest nere i vattnet och slaktade pinnar.

När vi kom hem så åkte hon in i duschen direkt för hon var inte den renaste hunden direkt. Så nu ligger hon i sängen och sover. Själv har jag också duschat, fixat kaffe och nu sitter jag äntligen och bara är.

Lyssnar på kent och dricker kaffe. Jonas är på väg hem så han kommer när han kommer.

Hoppas filmklippet fungerar nu bara, har aldrig laddat upp filmer, men ja… jag hoppas i alla fall 🙂

Ser nu i efterhand att filmen fungerar, men ni får klicka på den svarta rutan så kommer den igång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *