Vad var det nu igen?

10696348_10152471246144580_5351378249897601473_nDagen i dimma. Minns knappt vad jag gjorde för en timma sedan men tidigare idag så tänkte jag att “det här måste jag skriva om sen”. Men jag minns inte vad? Kanske att det kommer…

Jag har knappt sovit i natt – som vanligt. Men när vi båda var vakna så ringde elektrikern för att fixa belysningen till badrumsskåpet och efter det skulle vi möta Daniel i stan för att sen rösta.

Så nu har jag gjort min plikt och det känns bra! Jag kollade valsedlarna 3 gånger så jag inte tagit fel, sen fick även Bror kolla en gång. Så nu kan jag inte valt fel. Sen skulle vi gå till svärmor, något som känns som en omöjlighet nu när de bygger nya vägen, gräver tunnlar, murar överallt och vältrafikerad rondell.

Men ja, vi kom fram. Så vi satt där rätt länge, jag smet upp till Netto för att handla lite till henne och sen åkte vi hem. Direkt in, ut med Dipp, hon hade varit hemma de 5 timmarna vi var borta.

Vi skulle åkt en timme tidigare hem men så klart missade vi bussen och på kvällarna går de bara en gång i timmen. Det är alltid på kvällar och helger man missar bussen – eller om man har en viktig tid att passa.

Sen har jag suttit med tanken på föreläsningen som ska förberedas och jag har fått ihop allt så nu ska det skrivas ut, markera vad som ska vara med, skriva om och formulera med mina egna ord.

Sen ska jag försöka få ihop mer stolpar så jag inte har för mycket text framför mig. Men ja… Jag vet inte hur det ska gå dock – men intressant tanke. Fan! Impulskontrollen igen. Hej, jag ska hålla en föreläsning och nu har en massa nappat på det och vill komma och nu har jag ingen återvändo.

Vad tusan har jag gett mig in på??? Nå väl, måste se var jag ska börja när jag fått ihop material så jag vet i vilken ende jag ska börja för att komma igång. Jag själv kan tycka att det är ett viktigt ämne, eller – viktiga ämnen, men jag måste sitta med detta nu, lite varje dag ska jag försöka.

Max 2 timmar/dag, så det inte blir för mycket korvstoppning (varför man nu säger så)..

Men, nu har jag tagit mina 2 timmar, alla bloggar är lästa och nu smiter jag till min hörna i soffan med boken. Känns skönt att ha fått börja med Concerta nu igen..

2 thoughts on “Vad var det nu igen?

  1. Usch, hoppas Du inte är så ledsen som Du ser ut på bilden! Försök att glädja dig åt att Du (äntligen) fått en inkomst, tänk vad mycket det kommer att göra för Ditt liv! Låter underbart att Du vill komma ut o prata om din psykiska ohälsa, ett mkt bra initiativ! Bara du inte sätter för stor press på dig själv, lycka till!

    • Just då var det jobbigt, plötsliga saker som väckte min starka fobi till liv, det var en som kräktes rätt ordentligt och min fobi för det är så stark, så jag flydde fältet och satt där och bara försökte lugna nerverna, men nu känns det bättre 🙂
      Att “föreläsa”, jag fattar inte vad jag gett mig in på, helt plötsligt så hade jag skapat ett evenemang på facebook och fått positiv respons, så nu kan jag inte backa.. haha.. Men, det är viktiga ämnen kan jag själv tycka, ska prata om det mesta men fokusera på borderline och självskador. Just självskador känns extra viktigt, men vi får se hur det går!
      Men tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *