Varde tystnad

Posted: 29th juli 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag fäster en dragkedja över min mun för att inte bryta tystnaden. Tanken är att jag ska röja lite, stryka, vika tvätt och dela dosett. bara tråkiga saker, men skönt när det går över.

Har vikt lite lakan nu på morgonen och det måste vara det näst tråkigaste att vika.. Värst är påslakanen. Om man är två går det dock bättre, men likväl är det värst. 

Har en massa tvätt att sköta idag, men det är okej då vi har tvättmaskin i lägenheten…fast jag kan sakna att ha en tvättstuga att gå till, mest för att ha en lägre elräkning. Inte för att vi tjänar någon på det hela med tanke på att vi måste ladda tvättkorten och en 60-tvätt kostar 8 :-

Nå väl, nu ska jag ta en kaffe och cigarett sen sätter jag igång.

 

 

 1. Ninja skriver:

  näää
  nä nä nä nu mår jag dåligt :’D gahh bilden du har lagt upp.
  den bilden kommer förfölja mig på min näthinna hela dagen, nej nej nej.
  varför har någon ens gjort den bilden?
  den är fucking mental.
  gahh hähähhää

  <3
  hoppas dagen blir fin

  • Miss Manic skriver:

   Dagen blir nog så där. Jag vill och behöver vila, men lägenheten behöver ammsugas och tvätten behöver vikas, så det är bara att slita sig från datorn. Sen måste jag handla också, men jag vet inte vad så det är dags att kolla kyl och skafferi vad som behövs. Det är dock tomt så det är svårt att veta var jag ska börja

   • Ninja skriver:

    eller ge dig vila, handla lite mat sedan låta damm bygga nytt damm. damsuga och vika en annan dag.
    huu ja, i de lägena är det svårt vad som ska handlas och prioriteras.
    jag måste handla lite toapapper idag (och mitt snåla sinne säger till mig att cykla till affären längre bort vilket mitt folkskygga sinne säger emot, den som vill avverka snabbt, snabbt hem till mina väggar trots fint väder), det får räcka för idag för mig. kropp, hjärna och själ har låst sig sitt ett sämre läge. suck. men jag orkar att sitta upp, det gör mig lite glad ivf hehe.

    kramar

    • Miss Manic skriver:

     Handla måste göras, men då måste jag åka in till stan.. Tempo här ute är för dyrt så där handlar man Enbart cigaretter. Men mat så måste man till stan, sen byta buss för att komma till affären. Därför tar det emot så… Skrivit inköpslista, men kommer inte på något mer men jag vet att vi behöver mer. Men vad?

     Kramar <3