Vikt, mat, drömmar och mål

Klockan är 17:56 och svetten rinner om mig, jag har ju städat plus att jag typ power walkade till affären i gassande sol gjorde sitt. Har dock inte ätit något idag utan jag har hållit mig till allévoprodukter och satsar på att klara mig nu i 3-4 dagar, sen blir det nyttig mat i form av mycket frukt och grönt.

Vi har inte ätit någon pasta, ris, bröd eller potatis på säkert 2 veckor nu och inte godis heller. Glass har vi unnat oss vid 3 tillfällen. Sen har vi hållit fast vid rätt kost. Ikväll blir det vattenmelon på balkongen och till det ett stort glas vatten eller en kopp te. Vad gäller vikten så vet jag inte men det känns lite som att något har hänt, funderar på att ta fram måttbandet snart. Inte idag, men om någon dag. Se om måtten visar något..

Vi får helt enkelt åka till Eko i morgon så man kan väga sig också då vi inte har någon våg hemma. Men jag hoppas på att gå ner totalt 15 kg och minska midjemåttet med 22 cm och det låter verkligen hur mycket som helst, men om jag ska under säkra gränsen så kan/ska jag gå ner ytterligare 5 cm. Men jag mäter säkert fel för jag mäter över höfterna, där jag är som bredast för det är där jag behöver minska en massa. Vet dock inte om 22 cm är möjligt då jag har rätt breda höfter.

Men, jag vill se ut i kroppen som jag gjorde för ca 2 år sedan för då var jag riktigt nöjd över vad jag såg. Så, det är mitt mål.. Nog om vikt och så, nu ska jag gå och “äta”


Okej, jag fuskade.. Jag har minskat med 3 cm på en vecka, plus att det idag är en månad sen jag skar mig sist. En bra dag helt enkelt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *