Vinter – älskar vinter

Ute är det just nu -6° och torr luft. Var ute med Dipp och vi sprang över snötäckta fällt och jag kastade en massa snöbollar till henne och sen hittade hon en grop att gräva i, vi hade hur kul som helst!!

När vi kom in så var hon jätteduktig, jag var ju tvungen att torka tassarna och hon är ju så kittlig på baktassarna och det brukar vara svårt att få henne att lyfta dom. Men jag torkade utan problem och samma när jag skulle smörja med sån Fyra ess tassalva så stod hon still.

tassalva

Sen att hon alltid slickar bort de är en annan femma, borde köpa någon form av strumpor till henne så salvan får sitta kvar.

Men, nu ska jag dricka lite kaffe och fixa i ordning mig, Brors barn och dotterns pojkvän kommer hit sen. Hoppas och tror att det blir trevligt! Men, vi hörs sen

 

4 thoughts on “Vinter – älskar vinter

 1. Vintern är skön med sin höga luft men ärligt, jag har inte tyckt om vintern något speciellt sedan jag var barn. Speciellt var det när man hade moped, det var jätteroligt då. 🙂

  • Åh, vintern som är så underbar 😀
   Jag gick nyss ensam i skogen i 45 minuter och det bet friskt i kinderna, sen när jag kom hem så såg jag att det var -13° men så torr luft så det enda jag frös om var fingrarna typ 🙂

  • Fått en massa tips, har efterlyst barnstrumpor i en bortskänkesgrupp på facebook, så vi får se – annars blir det vanliga strumpor, fast nu efter kvällspromenaden så försökte hon inte ens slicka bort det.
   Det svåra är baktassarna för hon är så kittlig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *